Beskrivelse: Så er det tid til efterårs manøvrerne, her ses et billede af 2 grupper (Lyngvigbanden-LB og Søndervig Senior Syndikat-SSS) der mødtes ved Jens Bjergs hytte.
Fra V. ses Ulf E. Møller (LB), Alex Sand Frich (LB),Jens Ballegaard (SSS), Jørgen Ballegaard (SSS), Peter Lafrenz (LB), Alex Bûring (LB), Lennart Petersen (LB), Leif Novrup (SSS) og Christian Hjorth (SSS).
Fototeknisk info
Kameramodel: Canon EOS 400D DIGITAL Blænde: 7.1 Brændvidde: 75 Lukkertid: 1/200 ISO: 400 Flash: Flash fired, auto mode, red-eye reduction mode Dimensioner: 3888x2592
Beskrivelse: Sidst i august 2007 var vi (Martin Lund, Ole Amstrup, Henrik Haaning Nielsen (50 års fødselaren), Morten Jenrich Hansen og Karl Erik Kristensen) taget til Madeira for at bl.a. se mange Storskråper.
Desværre lykkedes det først den sidste dag i Porto Moniz at se én Storskråpe.
Fototeknisk info
Kameramodel: Canon EOS 400D DIGITAL Blænde: 10 Brændvidde: 80 Lukkertid: 1/500 ISO: 400 Flash: Flash did not fire, compulsory flash mode Dimensioner: 3888x2592
Beskrivelse: Ulf E. Møller, Henrik Knudsen, Peter Lafrenz, Alex Bûring, Ole Amstrup, Dr. Nørgaard og Allan Kjær Villesen lytter efter Dværgrørvagtel på Møn.
Og den dag i dag er jeg stadigvæk aldeles usikker på, hvad det egentlig var jeg så dengang på Harboøre Tange. I beretningen, som du linker til nævner jeg, at en Triel bliver til en 1k Stormmåge. Men det giver altså ingen mening overhovedet. Der er nemlig helt sikkert ikke udfløjne Stormmåge-unger (eller nogen andre måge-unger) i maj måned. Så hvad den fugl egentlig var, ved jeg fortsat ikke (jeg må have været i en underlig form for chok, jo!). Ikke desto mindre blev det efterfølgende en utrolig god dag. Harboøre-trielen forbliver dog et mysterium.:-)
Log ind her for at kommentere fotoet. Er du ikke oprettet som bruger kan du oprette dig som bruger her.
Er du helt sikker Klaus? Jeg tror det er Bjarne Bertel der i foråret 1992 boede i telt sammen med Henrik Korning som i øvrigt er herren i de sort/hvidstibede shorts til venstre for Mogens.
1992 – det var et godt år i Vejlerne, men Skagen gav mig
også mange nye arter. Således fik jeg aftenfalk, steppehøg, vendehals,
markpiber og blåhals som nye arter. To dage før dette billede blev taget, da
fik jeg også Karmindompap. Jeg fik mine to besøg timet således, at jeg tog hjem
dagen før steppeørnen kom og jeg returnerede til Skagen dagen efter den
forsvandt. Da var den set dagligt i en 10 dages tid! Med 5 steppehøge var 1992
det bedste forår for arten i Skagen, og meget er jo sket siden. 1992 blev også
det for bedste steppehøge-år for DK og om de 7 fund står der skrevet følgende i
SU-rapporten ”Rekordår for arten, hvor den invasionsagtige optræden skal ses i
sammenhæng med vedvarende sydøstlige vinde fra den 14. maj og måneden ud”.
En lille skrigeørn var iøvrigt oppe og vende over Nordstrand den pågældende dag, og det væltede med aftenfalke. 1992 var alle tiders bedste år for Aftenfalk med over 450 i Skagen!
Log ind her for at kommentere fotoet. Er du ikke oprettet som bruger kan du oprette dig som bruger her.
Log ind her for at kommentere fotoet. Er du ikke oprettet som bruger kan du oprette dig som bruger her.