Startside   I samarbejde med DOF
Home
DK obs.
VP obs.
Nyheder 
DK listen
Forum
Galleriet
Artslister
Netfugl v. 2.0


Modtag Roadrunner - læs mere herGalleriet

Billede:


Billede information:
Fugleart (IOC): Atlaskfinke (Vidua chalybeata) Village Indigobird - species factsheet
Stemme: Stemmer findes her (eksternt link).
Titel / info: Village Indigobird - (vidua chalybeata). Juvenil med plejefamilie - Juvenile (left) with host family
Lokalitet: Addis Ababa, Etiopien
Dato: 12. januar 2018
Billede info: Fra venstre mod højre: Juvenil Village Indigobird, Adult han Red-billed Firefinch, adult hun Red-billed Firefinch og længst mod højre juvenil Red-billed Firefinch.

Lige som i Januar-februar 2014, havde jeg igen i starten af 2018, i min have i Addis Ababa, en familie af Red-billed Firefinch som opfostrede en Village Indigobird.
I 2015-2017 var der kun ren Red-billed Firefinch familier i området (meget almindelig). Adulte Village Indigobird ses dog ofte.
Modsat mit indtryk i 2014, så var den unge Village Indigobird i år meget påtrængende når der blev fodret - den var hele tiden først til at få mad fra plejeforældrene. De unge Red-billed Firefinch måtte pænt om bag i køen!
Der var i øvrigt i år 3 unger af Red-billed Firefinch i familien. De blev sammen med forældrene og senere sås de sandsynligvis i flok med familien og andre af samme art. Den unge Village Indigobird forlod derimod ret hurtigt sin plejefamilie.

From left to right: Juvenile Village Indigobird, adult male Red-billed Firefinch, adult female red-billed Firefinch and juvenile Red-billed Firefinch.

Billede opsætning: Canon 7D mk II + 300/2,8
Fotograf: Thomas Varto Nielsen, Danmark
Uploadet den: 4. maj 2018
Hits: Billedet har været vist 614 gange.Kommentarer:

Der er ingen kommentarer foreløbig!

Nye kommentarer til dette billede er ikke muligt.Bemærk: at alle billeder har copyright og må ikke anvendes uden accept fra den respektive fotograf.til toppen copyright © 2002-2005 Netfugl.dk - Danmark
kontakt os: netfugl@netfugl.dk - om os: webmasters - genereret på 0.053 sek.
til toppen