Startside   I samarbejde med DOF
Home
DK obs.
VP obs.
Nyheder 
DK listen
Forum
Galleriet
Artslister
Netfugl v. 2.0


Modtag Roadrunner - læs mere herGalleriet

Billede:


Billede information:
Fugleart: Dværgtrappe - (Tetrax tetrax) - Little Bustard
Fugleart (IOC): Dværgtrappe (Tetrax tetrax) Little Bustard - species factsheet
Stemme: Stemmer findes her (eksternt link).
Lokalitet: nær Santa Martha de Magasca, Extremadura, Spanien
Dato: 18. april 2012
Billede info: Extremadura er et af de bedste områder for Stor- og Dværgtrappe i Spanien. Stepperne er dog vidstrakte, og slutningen af april bliver de små Dværgtrapper sværere at se i det voksende græs.
April er dog en god måned. Et af de bedste steder er vejen mellem Trujullo og den lille by Santa Martha de Magasca. Man kører ad hovevejen mellem Trujillo og Caceres. Et lille stykke udenfor Trujillo drejes mod nord mod Santa Martha de Magasca. Vejen går først gennem lunde, men hvor den svinger til venstre ser man mere åben slette i kuperet terræn foran sig. Dette er blandt de bedste steder for de to trappearter, og desuden en glimrende lokalitet for flokke af sandhøns, der især ses midt om morgenen (mellem 8 og 10).
Fotograf: Klaus Malling Olsen, Danmark
Uploadet den: 14. maj 2012
Hits: Billedet har været vist 1959 gange.
DK List Ranking: Set af 93 ud af totalt 1508 personer!
En oversigt over forekomsten af denne art i Danmark findes her: [fund oversigt].Kommentarer:

Bjarke Dan Pii Korremann skriver tirsdag 15. maj 2012 kl. 10.13
Hvor er det dog fantastisk at du så ofte giver information om gode lokaliteter, det giver rigtig god hjælp når ture skal planlægges.


Klaus Malling Olsen skriver tirsdag 15. maj 2012 kl. 11.43
Tak:)
Det er min overbevisning, at nye fotos af de arter, der i øvrigt er rigeligt repræsenteret i "Galleriet" i teknisk bedre kvalitet, er mest relevante at offentliggøre, hvis man kan tilføje friske informationer om, hvordan andre kan få glæde af at se fuglen - som ved at angive lokalitet eller informere om, hvilket tidspunter på døgen og hvorfra på lokaliteten, man har størst chance for at få udbytte.Nye kommentarer til dette billede er ikke muligt.Bemærk: at alle billeder har copyright og må ikke anvendes uden accept fra den respektive fotograf.til toppen copyright © 2002-2005 Netfugl.dk - Danmark
kontakt os: netfugl@netfugl.dk - om os: webmasters - genereret på 0.101 sek.
til toppen