Startside   I samarbejde med DOF
Home
DK obs.
VP obs.
Nyheder 
DK listen
Forum
Galleriet
Artslister
Netfugl v. 2.0


Modtag Roadrunner - læs mere herGalleriet

Billede:


klik for at se i stor størrelse

Billede information:
Titel / info: Feltudvalgs medlemmer Blåvand sep 2006
Lokalitet: Danmark
Dato: 17. september 2006
Billede info: Fra venstre Rasmus Strack, Søren Haaning Nielsen, Michael Mosebo Jensen.
Billede opsætning: Canon EOS 10D
Fotograf: Søren Nygaard, Danmark
http://home6.inet.tele.dk/snygaard/
Uploadet den: 27. september 2006
Hits: Billedet har været vist 2936 gange.Kommentarer:

Tommy Jensen skriver onsdag 27. september 2006 kl. 20.13

OG???


Steffen Holst skriver onsdag 27. september 2006 kl. 23.30
Helt og fuldstændig enig med Tommy's kommentar - OG???

Jeg vil tillade mig at tilføje: og - HVAD SÅ???

For mig at se, er der ved er være en vis selvforherligelse af billedindsendere og visse andre aktive indenfor fuglenes verden, hvor nogle åbenbart får mere kredit af indsende billeder til Netfugl af tilfældige observatører end af at sende gedigene, sobre og højt kvalificerede billeder af fugle i Vestpalæarktis.

Det er måske derfor ved at være tiden, hvor redaktørerne af Netfugl tager en selverkendende konstruktiv debat om, hvad de ønsker at formidle i Netfugl, for der igennem at levere et billede galleri af høj kvalitet.

Bedste hilsner
Steffen


Simon Sigaard Christiansen skriver torsdag 28. september 2006 kl. 08.59
Netfugls brugere har forskellige ønsker til hvad netfugls galleri skal indeholde. Nogle vil se knivskarpe og flotte billeder, nogen vil se sjældne fugle, nogle vil se billeder med bestemmelses problemer og andre synes det er sjovt til tider også at se nogle billeder af folk i felten.

Jeg synes netfugl har et godt galleri fordi det spænder så bredt.

Man kan jo bare kigge på de billeder, som man har lyst til, og lade være med at kigge på dem, man ikke har lyst til. billedsøgningsfunktion kan også hjælpe med til at finde de billeder som passer til netop dig.

Man skal altid huske på, at det ikke er MIT galleri, men derimod VORES galleri.

Vh
/SSCKlaus Bertram Fries skriver torsdag 28. september 2006 kl. 12.06
Blot for at supplere Simons' kommentar.
Kategorien Folk i felten – som jeg formoder er den gruppe der ikke ønskes i galleriet – udgør 242 billeder af de i alt 13065 billeder i Netfugls galleri.

vh
KBF


Ole Zoltan Göller skriver fredag 29. september 2006 kl. 20.33
Til Steffen Holst.
Selvforherligelse, tid til selverkendelse m.m. er store ord at kaste fra sig i denne forbindelse, og er i mine øjne under lavmålet og mere udtryk for afsenders end modtagers sindstilstand.

Fotos af birdere in action hører til mine favoritter, og er med til at personlig- og levendegøre denne verden af fuglekiggeri. Jeg så gerne endnu flere fotos i denne kategori. Det er jo ikke selvportrætter som pryder kategorien, men blot billeder af fuglekiggere, som hygger sig sammen i felten. At kalde det selvforherligelse er ude af proportioner.

Fremover rådes du hermed til at betragte den lille thumbnail, hvorpå du kan se om et givent billede indeholder personer. I så fald kan du jo blot vælge et andet foto.

MVH. OZG


Andreas Winding Mønsted skriver mandag 2. oktober 2006 kl. 12.10
Indrømmet. Enkelte af billederne under kategorien "Folk i felten" fortæller ikke det store om hverken folk eller [fe]lt, fx close-ups af mere eller mindre tilfældige mennesker, som fotografen angiveligt véd kigger på fugle en gang imellem.

Det er dog måske især vedkommende med denne slags billeder på Netfugl, når de viser ikke bare meget (her kunne med rette anføres indtil flere udråbstegn i forhold til nærværende billede) aktive feltornitologer, men sågar DOF-personligheder af forskellig karakter (her kunne man evt. tilføje en mindre smiley...) - i dette tilfælde medlemmer af FeltUd.

Dette billede er seværdigt. (Tegnet efter "seværdigt" bør nævnes ved navn)

Mange hilsner
Andreas


Steffen Holst skriver torsdag 5. oktober 2006 kl. 22.06
Kæreste Ole Zoltan Göller.

Et lidt forsinket respons. Jeg er da meget forbavset over, at du hassellerer over udtrykket selvforherligelse. Jeg har lavet et jævnt survey i Galleriet, og den eneste fotograf, hvor jeg pt. har fundet et selvportræt er faktisk hos dig selv - oven i købet, hvor du står foran en fin stor bil. Om det er afsenderens eller modtagerens sindstilstand i dette øjeblik, vil jeg ikke kommentere yderligt på, da jeg mener, det er ganske uvedkommende i dennne overordnede forbindelse :-).

Og til alle jer andre.

Hvis det er Netfugls mål at bringe billeder af både hæderkronede og dygtige aktive feltornitologer - eller for den sags skyld blot af ganske almindelige fuglekikkere - eller af ligeledes hæderkronede og karakterfulde DOF-personligheder, vil jeg da foreslå, at Netfugl opretter et egentligt pesongalleri, hvor sådanne billeder kan lægges ind.

Jeg medgiver, at enkelte (gentager enkelte) af billederne med fuglekikkere giver et fremragende indtryk af den lokalitet, hvor relaterede billeder af fugle er taget. Men det er også de eneste billeder, hvor jeg kan se relevansen af billeder med fuglefolket.

Det bringer mig derhen, hvor jeg måske oprindeligt ville have været, nemlig at jeg mener, der meget mangler billeder af de lokaliteter, hvor mange af de fremragende fuglefotos er optaget.

Mvh. SHo


Henrik Møller Thomsen skriver torsdag 5. oktober 2006 kl. 22.17
Hej Steffen

Billedet er placeret i galleriet folk i felten. Det er vel det samme som et persongalleri ? Personligt kan jeg nu meget godt lide, at man kan sætte et ansigt på nogle folk.

Men ok, ønskerne til Netfugls galleri er forskellige. Men som det vist også tidligere er fremført, man kan jo bare lade være med at hente billedet ind, hvis det ikke siger en noget.

vh
Henrik


Rasmus Strack skriver torsdag 5. oktober 2006 kl. 22.35
Kære Steffen.

Jeg mener at det er sjovt at se folk i felten, og det er da min oplevelse at mange flere end jeg har det på denne måde.
Eksempelvis har Klaus Malling Olsen 769 fotos i galleriet med i alt ca. 255.000 hits, på en flot tredje plads kommer et foto af Louise Brandt Grønquist med 2.150 hits, dette beviser i mine øjne at andre end jeg vil se folk i felten. Ligeledes kan nævnes at WWW.Fuglepigerne.dk havde 2.000 hits direkte fra netfugl på 72 timer, efter at Sanne Busk havde skrevet at der nu var fotos fra deres weekend i Blåvand. Disse to eksempler syntes jeg er så klare, at jeg godt tør sige at der er rigtigt mange der gerne vil se billeder af folk i felten, at du så ikke vil, ja så må du jo bare fravælge dem.

I øvrigt har jeg også et foto af mig selv, taget af mig selv her på Netfugl, så det er ikke kun OZG.

Mvh

Rasmus Strack


Klaus Malling Olsen skriver torsdag 5. oktober 2006 kl. 23.00
Denne del af Galleriet udgør en fin pendant til en af det svenske C300´s træffere: Skådarguiden. En slags fieldguide til feltens folk, med fotos af en lang række fuglekiggere. Man møder jo mange personer i felten, og man er ikke altid klar over hvem man står overfor. Ved at kigge disse fotos igennem kan man blive klogere - ligesom ved at se fotos af fugle.Nye kommentarer til dette billede er ikke muligt.Bemærk: at alle billeder har copyright og må ikke anvendes uden accept fra den respektive fotograf.til toppen copyright © 2002-2005 Netfugl.dk - Danmark
kontakt os: netfugl@netfugl.dk - om os: webmasters - genereret på 0.040 sek.
til toppen