Bedst at få den plukket i en fart og i ovnen; mon ikke den smager rigtig lækkert med sveskefyld, kastaniemousse og en
Vosne-Romaneé 2001?
Bon appétit!
Kim Frost
Eller hvad med en Pere Medard, Liebfraumilch eller træsprit til gåsen ;-)
... I stedet for Vosne Romaneé er en Gevrey Chambertin nu også et godt alternativ...
Formentlig den samme fugl er diskuteret her:
http://www.netfugl.dk/pictures.php?id=showpicture&picture_id=13399
Jeg er ret overbevist om at det er en hybrid, der viser karakterer fra Snegås (bl.a. delvis seglformede tertialer samt hvid bug og hoved) og Indisk Gås (mørk hals med lys stribe bagtil samt næbformen).
Med mindre fotograferne eller andre gør kraftige indvendnger, vil jeg foreslå at billedrne af denne gås flyttes til denne hybridtype og tilknyttes temaet hybrider.
Hilsen
Knud
Log ind her for at kommentere fotoet. Er du ikke oprettet som bruger kan du oprette dig som bruger her.