Beskrivelse: Var atter at finde idag ca samme sted som først,dvs iflg. LindetSkovkortet i det område,hvor den gule priksti kommer nærmest den røde.
Så en lille smule længere,hvor der ses et hvidt skovvejskryds.Der står en udgået træpæl lige på hjørnet. Her var den efter hjørnet inde til højre i et åbent nålekrat hele eftermiddagen,ret livlig,men fløj kun få meter ad gangen til næste siddepost.
Mvh Eva
DET er et dejligt billede Eva. Rigtig godt! Skøn 'vinkel'
Der er taget mange fotos af spurveuglerne, men jeg 'låner' lige dette til mit skrivebord på pc'en;-)
Godt nytår!
Tak Stinne og Tony,ja hvilken herlig folkefest med de små invaderende ugler.
Jeg havde ikke set Spurveugle før og forestillede mig den som en lille slags dekorativ kogle eller statisk figur,som man med to fingre forsigtigt kunne flytte over på en anden,lidt bedre gren efter et par timer.
Lindet Spurveuglen overraskede derfor i gårsdagens magsvejr ved sin konstant årvågne,næsten småfugleagtige livlighed i bevægelserne,drejede hovedet i hurtige små ryk,svisjede med halen,vendte på grenen med lynsnare hop,ændrede form,kunne pludseligt få antydningen af små,kantede horn og strøg som et vandret lyn hen i næste træ og slog bytte – ingen havde opdaget noget,før den sad og spiste små stykker kød..
Godt nytår og
Mvh Eva
Log ind her for at kommentere fotoet. Er du ikke oprettet som bruger kan du oprette dig som bruger her.
Beskrivelse: Hermed et beskedent bidrag til mængden af østdanske spurveuglefotos i Netfugls galleri - men nu fra Jylland. Gårsdagens fund af Spurveugle i Lindet Skov er samtidig det hidtil vestligste fund af arten. Det er nærliggende at tro, at uglen har skandinavisk oprindelse, men med artens ekspansion i det nordlige Tyskland in mente, kan det ikke udelukkes, at den er en indvandret pioner fra kontinentet syd for Dronningeriget.
Log ind her for at kommentere fotoet. Er du ikke oprettet som bruger kan du oprette dig som bruger her.