Beskrivelse: Perus andet fund af arten (det første var et lig fundet omkring 1937). Optrådte ved kontinentalsoklen ca. 30 sømil udfor Callao og udgør den første dokumenterede feltobservation af arten i Peru.
Beskrivelse: Arten er almindelig ud for Perus kyster. På 7-timers pelagic fra Callao ved Lima og til kontinentalsoklen sås ca. 200, samt yderlige fire andre arter stormsvaler. Her tiltrukket af chum ca. 30 sømil til havs.
Beskrivelse: Arten, der er almindelig udfor Perus kyster, varierer en del hvad angår undersidens lyse tegning (den hedder også White-vented Storm Petrel); nogle mangler næsten hvidt, andre har - som denne fugl - udbredt hvidt på bugens midterste og bageste del.
Beskrivelse: En ret kortnæbbet udgave af Aztekerterne med ensartet rødt næb. Sort maske dækker øjet,som det ses hos de fleste Aztekerterne, men mindre hyppigt ligger øjet frit, omgivet af hvidt som hos Splitterne.
Beskrivelse: På pelagics udfor Callao kan man være heldig med denne smukke stormsvale mellem de hundredevis af Elliott´s Storm-Petrels, der flux søger til båden så snart der chummes.
Arten er dårligt kendt, og således ved man fortsat intet om, hvor den yngler. Muligvis et stykke inde i Atacama-ørkenens bjerge.
Beskrivelse: På pelagics udfor Callao kan man være heldig med denne smukke stormsvale mellem de hundredevis af Elliott´s Storm-Petrels, der flux søger til båden så snart der chummes.
Arten er dårligt kendt, og således ved man fortsat intet om, hvor den yngler. Muligvis et stykke inde i Atacama-ørkenens bjerge.
Fuglen til venstre er Markham´s Storm-Petrel, der med ca. 10 individer blev den næst-talrigste på en givende 7 timers pelagic.
Beskrivelse: Mens adulte Sabinemåger herhjemme stort set uden undtagelse er i sommerdragt med hætte, skifter de ret hurtigt når egnene omkring Ækvator nåes. Herefter optræder de med det vinterhoved, der vises her.
Beskrivelse: Guanoskarverne er her flankeret af to andre arter skarver: Neotropic Cormorant til venstre og den smukke, rødtegnede Red-Red-legged Cormorant.
Sao Laorenco-øerne rummer eneståënde kolonier af søfugle samt søløver, og var indtil for nyligt et fast inventar på pelagic´s udfor Callao. Disse pelagics, hvor man indtog Stillehavet ved kontinentsøjlen med noget, der lignede en speedbådsvariant af havnerundfarten i København, var særdeles givende, men er fra 2017 af sikkerhedshensyn indstillet.
Beskrivelse: Alaskaryle og Tyknæbbet Dværgryle ses tit sammen. Alaskaryen er den langnæbbede, der i jizzet kan minde om en lille Almindelig Ryle eller en slank Kærløber, hvor Tyknæbbet Dværgryle ligner en mini-Sandløber; enhver med erfaring fra felten vil betone disse jizz-karakterer højere end små fjerdetaljer, men bemærk dog de "lysere" hovedtegninger hos Alaskarylen med bredere hvidt øjenbryn, især lige over øjet, hvilket forstærker kærløberindtrykket. Kortnæbbede Alaskaryler og langnæbbede Tyknæbbet Dværgryle forekommer, og i så fald er Tyknæbbets lydt fortykkede næbspids en vigtig karakter, da Alaskaryle har slankere næbspids, der altid er tyndere end næbroden.
Beskrivelse: Tyknæbbet Dværgryle virker altid som en storhovedet, kraftig småryle med jizz ikke ulig Sandløber. Bemærk den fortykkede næbspids, ligesom man ser den "halve" svømmehud mellem tæerne, der har givet denne art dens latinske/engelske navn.
Log ind her for at kommentere fotoet. Er du ikke oprettet som bruger kan du oprette dig som bruger her.