Startside   I samarbejde med DOF
Home
DK obs.
VP obs.
Nyheder 
DK listen
Forum
Galleriet
Artslister
Netfugl v. 2.0


Brugerprofiler - Netfugl.dk


Andreas Norgaard - opdateret: 10-08-2020Generelle brugeroplysninger
Adresse: Andreas Norgaard
Sønder Boulevard 39
1720 København V
Danmark
E-mail adresse: ***hemmelig***
Hvem er jeg? Mit navn er Andreas og jeg har haft en passion for fugle gennem flere år. I min have har jeg glæde af en del Blåmejse der spiser mine mange bladlus. Som tak har jeg opsat flere redekasser rundt omkring i haven.

Har altid synes at store fugle var spændende, og de seneste år er det høns og hønseracer der har været i min interessesfære. De store racer som Brahma, Jersey Giant, Kochin høns, Orpington høns (Buff Orpington) samt Plymouth rock, synes jeg er sjove.

I forbindelse med denne nørden omkring høns har jeg lavet et hønsehus byg selv, som krævede en del information omkring byg selv hønsehus. Men er stolt over resultatet og der er kommet et smukt hønsehus ud af anstrengelserne - mener jeg:-)

For at holde fugle og høns i haven har jeg også måtte købe en hønsegård - denne valgte jeg ikke at lave selv, da arbejdsbyrden blev for stor. Jeg fandt en her: Tamme høns kræver tålmodighed og daglig kontakt. Jeg har fundet nogle børnevenlig høns, da kravet har været at racen skulle være en familievenlig hønserace.

Af venlige og tålmodige racer fandt jeg: Silkehøns (Silkies), Sussex (lys sussex), Orpington, Rhode Island Red, RIR, (fås også i dværghøns), Wyandotter, Australorp, Faverolles og Jersey Giant.

Da jeg har fundet det enormt farverigt at udruge hønseæg, og hele ideen med udrugning af hønseæg for at få en gode og sunde kyllinger, har jeg fået hjælp til at udvælge de bedste æg. En rugemaskine har jeg indimellem haft brug for, da hønsene ikke altid er lige skrukke.

Rugemaskiner har jeg erfaret er bedst som en automatisk rugemaskine. Bruger selv en fuldautomatisk rugemaskine, da den er gode til stå for at holde æggene fugtige.

I min have har jeg besøg af mange flotte fuglearter - mejser, musvitter og finker (specielt Dompap).


Artslistertil toppen copyright © 2002-2005 Netfugl.dk - Danmark
kontakt os: netfugl@netfugl.dk - om os: webmasters - genereret på 0.052 sek.
til toppen