Startside I samarbejde med DOF
Home
DK obs.
VP obs.
Nyheder 
DK listen
Forum
Galleriet
 Artslister 


Brugerprofiler - Netfugl.dk


Michael Larsen Hansen - opdateret: 21-05-2013Generelle brugeroplysninger
Adresse: Michael Larsen Hansen
Vinkelvej 3
7080 Børkop
Danmark
Mobiltelefon nr.: 40406624
E-mail adresse: ***hemmelig***
Hvem er jeg? En livslang naturinteresse har de sidste 4- 5 år kulmineret med at jeg har kastet mig over fuglene. Jeg har altid holdt meget af se wildlife og fugle, men har først opdaget den artsrigdom man kan finde her i Danmark de seneste par år. Det har givet min fugleinteresse et mega boost, og betydet at jeg kommer en del omkring herhjemme. Det gjorde jeg også før, men der var det ofte fiskestangen (fluefiskeri) der havde førsteprioritet.
Det er ultra spændende at se nye og også sjældne fugle, men jeg holder også af de mere almindelige og glæder mig hver vinter til den lille skallesluger dukker op og om sommeren til den rødryggede tornskade indfinder sig – plus alle de andre! Rovfugle og ugler har altid været et blødt punkt!
Tager til Skagen og Falsterbo hvert år med ligesindede, men har også set spændende fugle i Uganda, Kenya, Egypten, Venezuela og i en stor del af vesteuropa og skandinavien.
Jeg går ind for at man respekterer fuglene som vilde dyr og ikke stresser dem – hverken i jagten på det gode foto eller krydset på diverse lister. Kan man ikke få billedet eller krydset under de ønskede forhold – bare ærgerligt sonny boy! Glæd dig i stedet over at du var der, og fik et magisk glimt! ”Evigt ejes kun det tabte”


Artslistertil toppen copyright © 2002-2005 Netfugl.dk - Danmark
kontakt os: netfugl@netfugl.dk - om os: webmasters - genereret på 0.068 sek.
til toppen