Startside   I samarbejde med DOF
Home
DK obs.
VP obs.
Nyheder 
DK listen
Forum
Galleriet
Artslister
Netfugl v. 2.0


Modtag Roadrunner - læs mere herGalleriet

Billede:


klik for at se i stor størrelse

Billede information:
Titel / info: Folk i felten - Vest-jylland
Lokalitet: Udgangspunkt i Esbjerg, Danmark
Dato: 17. marts 1968
Billede info: Den gang tilbage i 1968 havde nybagte teenagere typisk ikke et kamera, der rigtigt kunne producere billeder. Trods dette så 'vover' jeg denne collage af slidte, affotograferede positiver - og måske ikke mindst fordi, der ikke er så mange andre billeder af denne stadigt aktive 'fraktion' af det danske fugle-folk fra den tid i basen.
Øverst til venstre er 'Natur og Ungdom' på tidlig forårstur rundt på Fanø's nordspids (17. marts 68)... fra venstre Svend Rønnest; Erik Overlund, Jørgen Grønne og med ryggen til Knud Beck. Øverst til højre stadigt Fanø - samme dag. Nederst til venstre er det efterårslejr i Blåvand 1971 - 'Rask'; Erik Overlund; John Frikke og 'Bager'. Storkjoven med sit sølvmåge-bytte er fra den oktoberuge. Nederst til højre så undertegnede på pinselejren i Tinglev Mose i 1968(og Ulvemosen). På turen kunne vi beruse os i synet af fx Urfugl, Rørdrum, Sortterne og Vandrikse - nærmest ufatteligt gode arter for en 13-årig.
ps..Ja, de fleste vil vel stadigt i 2016 blive glade blive rigtigt glade for at tjekke Urfuglen af på dansk jord ;-)
Fotograf: Jakob Ugelvig Christiansen, Danmark
Del af temaet: Historiske fotos - turfoto etc.
Uploadet den: 21. januar 2016
Hits: Billedet har været vist 1148 gange.Kommentarer:

Der er ingen kommentarer foreløbig!

Nye kommentarer til dette billede er ikke muligt.Bemærk: at alle billeder har copyright og må ikke anvendes uden accept fra den respektive fotograf.til toppen copyright © 2002-2005 Netfugl.dk - Danmark
kontakt os: netfugl@netfugl.dk - om os: webmasters - genereret på 0.085 sek.
til toppen