Startside I samarbejde med DOF
Home
DK obs.
VP obs.
Nyheder 
DK listen
Forum
Galleriet
 Artslister 


Modtag Roadrunner - læs mere herGalleriet

Billede:


klik for at se i stor størrelse

Billede information:
Titel / info: Feltornitologer ved Mellemflagspætten
Lokalitet: Lunden, Gram, Danmark
Dato: 22. december 2013
Billede info:
Tilfredse ornitologer ved bakken lige efter at have set Mellemflagspætten.

Forreste række fra venstre mod højre
Henrik Böhmer
Bjørn Frikke
Hans Pindstrup
Alex Sand Frich – med Finnstick!!!
Michael Mosebo Jensen
Ib Jensen
Anders Wiig Nielsen

Placeringen ses på Google Maps HER.

Det er ved det skrå bøgetræ i baggrunden:


Fotograf: Morten Bentzon Hansen, Danmark
Uploadet den: 22. december 2013
Hits: Billedet har været vist 5186 gange.Kommentarer:

Morten Heegaard skriver søndag 22. december 2013 kl. 14.18
Tillykke med kræet til alle der så den!!

Jeg anede ikke at Bjørn Frikke var en pige ;-)

FED obs og glædelig jul til alle fra Feehaar


John Frikke skriver søndag 22. december 2013 kl. 16.49
Pas nu lidt på, gode Heegaard... Bjørn er en stor, stærk dreng fra det vestlige Jylland, som snildt kan æde en dumsmart sjællænder til morgenmad .....hvis han altså får lov!!
God jul!
Hilsen Bjørns far


Rune Sø Neergaard skriver søndag 22. december 2013 kl. 18.34
Hej Morten Heegaard

Det var da en utrolig dum bemærkning.

Uanset, hvad du har tænkt på, da du skrev ovenstående, så er det en enorm utidigt og tankeløs kommentar.

Jeg vil tro, at du er den eneste, der synes, det er sjovt.

Hilsen Rune


Søren Brinch skriver mandag 23. december 2013 kl. 00.52
Slap nu af - Bjørn er en køn dreng, og så har Morten troet at der var sat forkerte navne på eller hvad ved jeg. Morten er ikke et ondt menneske, og alle begår fejl.

Jeg har selv 3 kønne drenge, der når frisøren ikke lige har været ind over, har fået andre navne ;-)

God Jul og et godt nytår til alle fra en mand, der glæder sig til det vildeste Vestjyllands raid på fredag ;-)


Jørgen Munck skriver mandag 23. december 2013 kl. 11.16
Enig med Søren, der er intet ondt i det, kun uheld som af og til rammer os alle, især med børn der ikke er færdige.


Morten Heegaard skriver mandag 23. december 2013 kl. 13.04
Hej Bjørn,

SORRY!!! men jeg kunne bare ikke lige få personer og navne til at matche - regnede med at smiley'en ville bremse de sædvanlige hatemails, men det må man bare aldrig regne med :-(

god jul til alle

Feehaar


Morten Bentzon Hansen skriver mandag 23. december 2013 kl. 14.26

Og hvis man kigger på Bjørns profilfoto (linket til ovenover), så kan det også være lidt svært at tro, at det er én og samme person :-).

Så Bjørn du skal have et nyt profilfoto, så vi kan genkende dig i felten og ikke tror, at du ikke er meget større end en Slørugle!

Du er jo for længst vokset folk med flere Danmarksarter over hovedet… ;-)


Jakob Ugelvig Christiansen skriver mandag 23. december 2013 kl. 14.50
Nogle få ting ved NETFUGL ville man ikke savne ved en nedlukning (gud forbyde nedlukningen!!)Det er (måske) ok at drille - men find så nogen i samme 'vægtklasse' - please.

Flash-back: meget sidst i 60'erne - undertegnede med laaaangt hår og 'under ombygning' - der oplevede jeg et par af de nu mere kendte 'Københavner-drenge' bagte på den 'skønne' ukendte og lokale kikkertejer - gæt hvem det var mest 'pinagtigt' for. Senere var det nu mest sjovt... :-)... NEJ, - det var IKKE Morten - han var trods alt for lille til at bage den gang (kan jeg se på profilen) - og i øvrigt aner jeg ikke hvornår fuglene kom til for ham.

Og til Bjørn... og det det handler om.. virkeligt FINE billeder du up-loader. Helt på højde med mange, mange andre på basen - keep on !

ps.. jeg har noteret mig undskyldningen (fint)

kh Jakob


Michael Westerbjerg Andersen skriver onsdag 25. december 2013 kl. 01.54
Var det så svært at forstå at MHE tog fejl. Han var ikke den eneste. Kommentarer fra jyderne er helt i skoven og dybt ubehagelige. MHE mente tydeligt intet ondt i hans kommentar, men Bjørns far... og RSN tændte totalt af på forkert grundlag. I burde give MHE en undskyldning.


Jens Gulseth Wessberg skriver onsdag 25. december 2013 kl. 11.04
Lad os nu lige spise brød til... Og det er Jul, og vi skal OGSÅ være rare mod hinanden i Julen :-).
Det vigtigste i denne sag er, at Morten har givet en stor undskyldning!
Men til gengæld synes jeg ikke der er nogle som skylder Morten en undskyldning - for det han skrev var på kanten af "det grove".
Vi der kender Morten godt (nok :-) ), ved at der ikke er noget ondt skabt i ham. Han er tværtimod et rigtig rart menneske "med kant" - som de mange af os andre :-).
Men han har tidligere kommet lidt galt afsted, når han PÅ TRYK! har vist denne humor med kant.
Derfor kære Morten, vil jeg anbefale at du finder en "censurlæser" som kan læse dine sjove indlæg igennem, INDEN du afsender dem til Netfugl :-).
Og til Michael (MWA): Det var nok et af de korteste indlæg fra dig i lang tid, og dette var måske et af mine længste :-).
Glædelig Jul til jer alle - både Morten, Michael og ikke mindst Bjørn, som jeg oplevede som en rigtig sej og ihærdigt slidende feltornitolog, sidst jeg var i Blåvand!


Hans Henrik Larsen skriver onsdag 25. december 2013 kl. 12.26
Det må da se rigtigt positivt ud med hensyn til videreførelse af Netfugl når Morten Bentzon Hansen anbefaler Bjørn at udskifte sit Profilbillede 8 dage før datoen for hvornår man begynder at ned lukke siden :-)

Fortsat god jul herfra.

Mvh. Hans Henrik.


Rune Sø Neergaard skriver onsdag 25. december 2013 kl. 20.26
Er meget enig i JGW's ovenstående indlæg - vel brølt.

Uanset hvad MHe tænkte på, da han skrev sin indledende kommentar, burde han have overvejet det meget mere nøje. Dette især med tanke på, at MHe rent faktisk til en vis grad forventede hatemails, som han anfører i en senere kommentar til dette billede. Jeg synes faktisk, at JFr's udtryk "dumsmart" er meget rammende om MHe's kommentar.

Når dette er sagt, så vil jeg tilføje, at jeg kun kender MHe som en rar og omgængelig person fra de ikke så få gange, hvor jeg har mødt ham i felten. Men samtidig vil jeg give Jens Gulseth ret i, at MHe's ellers flinke væsen ikke rigtig skinner igennem i de fleste af hans kommentarer på netfugl gennem tidens løb, da man ud fra dette efter min mening desværre kunne foranlediges til at tro det modsatte :-/

Et juleråd til MWA fra min side må være en opfordring til at være mere selektiv mht. hvilke emner, du fremadrettet vælger at kommentere på (såfremt dette engang igen bliver muligt på et evt. fremtidigt netfugl). Blot fordi man har muligheden, så behøver man jo ikke partout at have en/tilkendegive sin mening om alt mellem himmel og jord, der for så vidt ikke angår én selv.
Jeg så hellere, at der på netfugls ID-forum blev øst endnu mere ud af den enorme viden om centralasiatiske fugle, som du må have opbygget gennem årene "derude".

Hilsen, RSN


Michael Westerbjerg Andersen skriver torsdag 26. december 2013 kl. 10.30
Det er et mindre smart råd RSN, du var selv fremme vedr en kritik som ikke vedrørte dig. Desuden er det ubehageligt at du prøver at selektere andres tilkendegivelser og indlæg. Det med at give "gode råd" til andre virker så kedeligt selvklogt, Især at pålægge andre hvad de bør og ikke bør blande sig i. Der var intet ondt i MHEs kommentar og du skriver at du kender MHE som en rar og omgængelig person...hvordan kan du så fare i flint over hans kommentar.

Dit gode råd om at bidrage mere til ID diskussioner er en mulighed ja, men de fleste ID kommentarer er ofte frygtelige kedelige og omhandler mest mågefugle som vi ikke har så mange af i Centralasien.

MichaelMichael Westerbjerg Andersen skriver torsdag 26. december 2013 kl. 11.03
Jeg forstår godt at du kan mene som du gør mht MWA Rune, men havde jeg gennem årerne oplevet kommentarer om min person som du udtrykker havde jeg også forlængst opgivet at ha en mening. Jwg har ti gange så mange positive tilkendegivelser end "gode råd". Af sidstnævnte kan jeg tælle en håndfuld, og man kan/skal ikke være venner med alle, og hvis der er noget jeg har lært i det centralasiatiske, er det at mange i lille DK har så lidt at foretage sig (og kigge på) de har overskud til at kommentere og bagtale andre mennesker...også på fuglestederne. Hvis nogen har en kedelig opfattelse og mening om min person har de for lidt at lave, mangler selvtillid eller også er de så pissemisundelige ;)

Eller også kender de mig ikke.

I må gerne ha jeres fb grupper, blogs og fora for jer selv.


Søren Kristoffersen skriver torsdag 26. december 2013 kl. 20.16
Hermed en stak uopfordrede, kedelige, mindre smarte og selvkloge "gode" råd om færdsel på Netfugl...

Hvis man skal mobbe, drille eller ligefrem slås bør man vælge et offer på ens egen "størrelse og alder".

Hvis man forventer hatemails, så er man typisk ude i et enten modigt eller dumt erinde. Er der tale om sidstnævnte kategori, så lad være med at trykke på send.

Hvis man står for halvdelen af den brugte spalteplads i diverse indlæg (overdrivelse fremmer f......), så enten overvurderer man sin egen vigtighed, eller også er man genial. Og ægte geniale tælles i den måleenhed, som kommer før promiller, men som jeg ikke er klog nok til at huske hvad hedder... Er du genial så skriv. Ellers var det måske en ide at slappe lidt af med tasterne.

Hvis man støder eller gør andre kede af det på skrift, så nytter det ikke meget at man er verdens flinkeste "in real life".

Hvis man er i tvivl om normer og regler i trafikken, så aflæs og de andre trafikanter og "kør" ligesom dem.

Glædelig Jul...!

Søren Kristoffersen


Michael Westerbjerg Andersen skriver torsdag 26. december 2013 kl. 21.33
Kære Søren, jeg tror ikke at nogen fordrer eller forventer hatemails. Tænk på din næste og at det måske ikke var mwent stødende. ment. Jeg fæstnede mig også, at der var et forkert navn. Utilsigtet. Morten måske også utillsigtet, og jeg forstår personligt ikke hvorfor Bjørns far og RuneSN flejner totalt ud. Jeg læser at RSN giver mig "gode råd" men forstår ikke hvorfor at han mener og kender mig godt nok til at rådgive mig. Jeg har ikke bedt ham om gode råd, og opfatter det derfor som et råd om at holde min kæft. Og det tilkommer ham ikke,

Jeg har iflg RSN en mening om alt mellem himmel og jord, men det holder reelt ikke... Mht kommentarer om ID og feltbestemmelse finder jeg ofte at folk udtaler sig ene og alene på baggrund af feltbestemmelsesartikler og felthåndbøger, og det giver jeg reelt ikke en skid for. Id har mange flere aspekter end det man kan sidde hjemme og bestemme med sin fieldguide. Der er mange som udtaler sig om ID uden at have andet bekendtskab med arten end et par observationer på vintetplads, et enkelt eller to obs i felten, eller værst af alt, med en fieldguide i hånden. Det giver jeg ikke en skid for.Michael Westerbjerg Andersen skriver torsdag 26. december 2013 kl. 21.43
Jeg rezpekteter både Søren og Rune. Vi taler sikkert forbi hinanden, men det er ikke ondt ment. Jeg håber og tror at vi ikke er så langt fra hinanden.

Kh og glædelig jul. Rigtigt godt nytår og alt det bedste fremover

Honestly!

MichaelPeter Sunesen skriver lørdag 28. december 2013 kl. 16.48
Helt ærligt:

Sikken en proportionsforvrængning når Arne Olesen i tråden om Netfugls lukning håber at en fremtidig censurinstans vil fjerne "grove udfald" som Mortens spøgefulde bemærkning!

Lad os lige tage den igen. Morten skrev : "Jeg anede ikke at Bjørn Frikke var en pige;)"

Med afsluttende smiley, kan man da dårligt som dansker med forståelse for
dette lands humor, rubricere bemærkningen som andet end en kvik bemærkning?

Godt Nytår!Jens Gulseth Wessberg skriver lørdag 28. december 2013 kl. 18.27
Okay, så må vi på den nok en gang!
Altså, helt ærligt Peter - kan du ikke huske hvor følsom og usikker man kunne være i teenageårene?
Og du er ovenikøbet 2 år yngre end jeg! :-)
Jeg synes ikke at Morten's bemærkning "bare" var kvik, Jeg synes den var LIDT FOR kvikt og ubetænksomt fyret af.
Godt nok skal man hærdes til voksenårene, men det behøver ikke at være i et forum, hvor man ellers føler sig hjemme og kan dyrke én af sine allerbedste interesser.
Godt Nytår også fra mig.


Arne Olesen skriver lørdag 28. december 2013 kl. 19.06

Jeg har ikke udtalt mig om nogen specifik person! Jeg peger på tonen i tråden som helhed! I øvrigt er det svært at se, hvad denne ret private tråd har at gøre på et ornitologisk site.
Redigering lig med censur. Ok. Så har jeg brugt megen tid i mit lange liv som censor og Danmark har censur!

Hilsen fra en gammel censor/redaktør.

Arne.Nye kommentarer til dette billede er ikke muligt.Bemærk: at alle billeder har copyright og må ikke anvendes uden accept fra den respektive fotograf.til toppen copyright © 2002-2005 Netfugl.dk - Danmark
kontakt os: netfugl@netfugl.dk - om os: webmasters - genereret på 0.113 sek.
til toppen