Startside   I samarbejde med DOF
Home
DK obs.
VP obs.
Nyheder 
DK listen
Forum
Galleriet
Artslister
Netfugl v. 2.0


Modtag Roadrunner - læs mere herGalleriet

Billede:


Billede information:
Fugleart: Sort Trænattergal - (Cercotrichas podobe) - Black Scrub Robin
Fugleart (IOC): Sort Trænattergal (Cercotrichas podobe) Black Scrub Robin - species factsheet
Stemme: Stemmer findes her (eksternt link).
Lokalitet: Yotvata, Eilat, Israel
Dato: 25. marts 2013
Billede info: I Foråret 2013 blev i og omkring Eilat set et rekordstort antal Sorte Trænattergale, nogle mener op til 13 fugle.

Flyselskabet havde venligst overbooket vores fly, hvorfor bagagen først ankom 3 dage senere, med de vigtigste ting i,fotostokkene. Vi tog i mellemtiden bl.a.ud til Yotvata for at kigge lidt der.
Pludseligt flyver en Sort Trænattergal ved middagstid ind i et buskområde, vi stirrer måbende og endnu mere svedige,den fouragerer ned langs kanten. Et tørt øjeblik at måtte sande, at den bare var borte og ikke kom nedad som forventet. Måske den er hoppet igennem hegnet ud på den højre side ?
Jeg vender mig forsigtigt bagom,og ser pludseligt fuglen sidde der, helt stille, ca 4 m nær, som materialiseret ud af skyggen, besværgelser og bønner. Prøver langsomt at dreje kameraet de forfærdelige,fatale 90 grader, men fuglen forbliver overraskende tillidsfuldt siddende, og jeg får et par få billeder med linsen, håbløst slingrende op og ned på knæet. Så er den pludseligt tyst væk og genfindes ikke bagefter i området. Må Br. Airlines få deres straf i himlen !

Billede opsætning: Nikon D800 , 300mm
Fotograf: Eva Foss Henriksen, Danmark
Uploadet den: 7. oktober 2013
Hits: Billedet har været vist 983 gange.Kommentarer:

Der er ingen kommentarer foreløbig!

Nye kommentarer til dette billede er ikke muligt.Bemærk: at alle billeder har copyright og må ikke anvendes uden accept fra den respektive fotograf.til toppen copyright © 2002-2005 Netfugl.dk - Danmark
kontakt os: netfugl@netfugl.dk - om os: webmasters - genereret på 0.096 sek.
til toppen