Startside   I samarbejde med DOF
Home
DK obs.
VP obs.
Nyheder 
DK listen
Forum
Galleriet
Artslister
Netfugl v. 2.0


Modtag Roadrunner - læs mere herGalleriet

Billede:


klik for at se i stor størrelse

Billede information:
Fugleart (IOC): Maskebrednæb (Corydon sumatranus) Dusky Broadbill - species factsheet
Stemme: Stemmer findes her (eksternt link).
Lokalitet: Sri Phang Nga National Park, Thailand
Dato: 5. februar 2013
Billede info: Sri Phang Nga National Park i Sydthailand er must see, hvis man kommer på disse kanter og er langt mere tilgængelig end Khao Sok, som de fleste besøger. Vi havde 3 overnatninger, så godt med fugle, bl.a. 4 arter hornbills, 4 arter broadbills, Rufous collard kingfisher samt dagligt banded pitta.
Billede opsætning: Lumix Fz48
Fotograf: Bo Valeur, Danmark
Uploadet den: 16. februar 2013
Hits: Billedet har været vist 1550 gange.Kommentarer:

keld jakobsen skriver søndag 17. februar 2013 kl. 16.22
Super lækker lille park du løfter sløret for her :) den kaster altid sjove ting af sig uanset hvornår man kigger forbi!!! Fire Hornbills lyder spændende.: great,bushy,wreathed og white-crowned ??? Eller..?? Mit sidste besøg gav bla. Malayan weasel som ellers påstås kun at leve i det sydligste Thailand og i sidst marts 2011 fandt jeg eftersigne den første yng. Blue-banded kingfisher i Sri Phang Nga.Andre lækre dyr på spottet jeg har stødt på er.: Buffy Fish Owl,Flere af de dyre Malkoha`s ynglende,Hooded Pitta,Lesser Fish eagle, Great Argus og Chestnut_naped Forktail etc. :)


Bo Valeur skriver søndag 17. februar 2013 kl. 21.45
Helmeted Hornbill i stedet for crowned Keld :-) Ja det er bare en super park med stort potentiale. Vi fik ikke set Blue-banded Kingfisher, men til gengæld faldt vi over Rufous-Collard Kingfisher et par gange. Vi havde tre dage i parken og boede billigt i de bungalows man kan booke. Hver dag dukkede der nye arter op, desværre ikke Hooded Pitta og argus som du skriver, men dagligt banded pitta, flere broadbills, sib blue, redbeard bee-eater, babblers, lidt spætter og mange Chestnut_naped Forktail og forest wagtails samt meget andet. Korte glimt af gibbon var vi også heldige med, og en enkelt sen eftermiddag havde vi også et par bat hawks på vingerne. Great hornbills er karakterfugl i parken og sås hver dag. Vi havde parade opvisning med 6 fugle samtidig lige over os i det åbne område.


keld jakobsen skriver mandag 18. februar 2013 kl. 16.39
Tænkte nok du hade gjort det med den Helmeted Bandit...!!! Måtte opgive den af udmattelse efter en måneds hardcore birding og over 10000 km tilbage lagt.Har dog hørt den ved et tideligere besøg,men har stadig en visuel aftale med dyret en anden god gang....!!!Tør man spørge om hvor i nærheden du fik skovlen under den...???Det skulle eftersigne være det nordligste spot i Thailand, man på lovligvis kan hente denne dino-lignende megahorn.Lækkert med to Bathawks også og Red bearded er altid en fryd....!!!Ved hvor både Crowned og Helmeted hornbills kan hentes i Sri phang Nga,men mit spot tager næsten livet af mig(10 timers bjerg vandring af den lede slags),så hvis dit sted er bare lidt mere overkommeligt,ville det være sweet med et lille praj :)


Bo Valeur skriver tirsdag 19. februar 2013 kl. 08.05
Keld, den havde vi mere held med kan jeg se. I Sri Phang Nga hørte vi den en enkelt gang, da vi var ude på det stisystem der går sydover ved picnic området, så umiddelbart er det ikke lige til at sige præcis hvor den sad, men helt sikkert ikke ved nogen sti.
Vi så dog også 2 stk. i Khao Sok dagen inden vi ankom til Sri Phang Nga. Stisystemet i Khao Sok er tillukket og svært, så vi gik sidst på eftermiddagen ned til floden via en mindre sti og satte os der. Her har man et godt overblik over floden i flere retninger. Her så vi de 2 Helmeted krydsede floden i løbet af den time vi sad der. Om vi bare var heldige eller om de dagligt krydser floden til og fra deres spisesteder morgen/aften kan jeg dog ikke sige.keld jakobsen skriver tirsdag 19. februar 2013 kl. 20.19
Okay,tak for hjælpen....!!!Må prøve Khao Sok spottet,men bliver altid træt af den park rimelig hurtigt,med den folkevandring af turister etc. Så har aldrig brugt tid ved floden,men klart en mulighed plus der eftersigne stadig skulle være en lille chance for Grey-Headed fish Eagle her,endnu en savle-art jeg "hænger" med i Thailand. :))Nye kommentarer til dette billede er ikke muligt.Bemærk: at alle billeder har copyright og må ikke anvendes uden accept fra den respektive fotograf.til toppen copyright © 2002-2005 Netfugl.dk - Danmark
kontakt os: netfugl@netfugl.dk - om os: webmasters - genereret på 0.061 sek.
til toppen