Home In co-operation with DOF
Home
DK obs.
WP obs.
Bird news 
Bird list of DK
Forum
The Gallery
  Ranking  


Modtag Roadrunner - læs mere herThe Gallery

Picture:


click to enlarge

Picture information:
Bird species: Black Guillemot - (Cepphus grylle)
Bird species (IOC): Black Guillemot (Cepphus grylle) - species factsheet
Voice: Voices can be found here (external link).
Location: Sejerø, Denmark
Date: 26th May 2012
Picture info: Jeg vil gerne med dette billede opfordre Zoologisk Museum til at overveje at ændre inskriptionen på ringene. Hvis tallene blev sat med mindre typer og drejet 90 grader og dertil printet fire - fem steder på ringen, hele vejen rundt, ville det være meget lettere at lave foto-aflæsninger af de ringmærkede fugle.
Picture setup: Nikon
Photographer: Johannes Christian Harbou, Denmark
Uploaded: 9th June 2012
Hits: The picture has been viewed 1132 times.
Danish List Ranking: Seen by 841 out of 1444 persons in total!Comments:

Johannes Christian Harbou writes Saturday June 9th 2012, 11:10 am
Blot en tilføjelse: Hvis man drejer numrene 90 grader, som jeg foreslår i billedteksten, så vil man måske få et problem med de mange cifre, der indgår i numrene. Også selvom man brugte mindre sats. Men, man kan jo også bruge bogstaver eller en kombination af bogstaver og tal. Jeg synes, det ville være værd at overveje, fordi jeg ret ofte støder på fugle med ring som i så fald ville være lette at fotoaflæse. Billedet her er i øvrigt et udsnit af et billede af to tejster, som også er lagt op her på Netfugl i dag. De to billeder blev lagt op sammen (men ikke præsenteret sammen) for at rette vedkommende kan få et indtryk af, hvad digital teknologi egentlig kan.


Johannes Christian Harbou writes Saturday February 23rd 2013, 11:31 am
Denne tejst er blevet indkredset af ringmærkeren, Hans Frederiksen, til at være en af ti tejste-unger, der blev mærket den 19. juli 1992.

Tejsten var altså sidste sommer nået op på en alder af 20 år.

Af dette billede (og andre jeg optog samme dag) kan man se talkombinationen 5454 - som ligger i enden af det 7-cifrede tal. Det allersidste tal i kombinationen kan man ikke se på nogle af billederne.

Hans Frederiksen fortæller imidlertid, at alle ringe fra XX54540 til XX54549 blev anvendt samme dag.

Hans Frederiksen oplyser også, at alle genmeldte tejster på Sejerø har været ringmærket på øen. Det vil sige, at tejsten er særdeles stedfast - og altså vælger at yngle det sted, hvor den kom til verden. Hvilket i og for sig gør bestanden ekstra sårbar.New comments on this photo is not allowed.Please note: that all images are copyrighted and cannot be reproduced in any way without permission from the photographers.to the top copyright © 2002-2005 Netfugl.dk - Denmark
contact us: netfugl@netfugl.dk - about us: webmasters - generated in 0.107 sec.
to the top