Startside   I samarbejde med DOF
Home
DK obs.
VP obs.
Nyheder 
DK listen
Forum
Galleriet
Artslister
Netfugl v. 2.0


Modtag Roadrunner - læs mere herGalleriet

Billede:


Billede information:
Fugleart (IOC): Flodterne (Sterna aurantia) River Tern - species factsheet
Stemme: Stemmer findes her (eksternt link).
Titel / info: Og stribet kat
Lokalitet: Rantanpur, Indien
Dato: 10. februar 2008
Billede opsætning: Canon Mark III 500 f4 +1,4 Tc
Fotograf: Christian Andersen Jensen, Danmark
Uploadet den: 4. marts 2008
Hits: Billedet har været vist 2879 gange.Kommentarer:

Henrik Møller Thomsen skriver tirsdag 4. marts 2008 kl. 09.34
En elegant titel til dette fremragende og misundelsesværdige billede, så der også bliver plads til det, uden at der er konflikt med, at dette jo retteligt er en fuglehjemmeside.

Jeg mener nu endda at kunne tælle til 3 stribede katte :)


Klaus Malling Olsen skriver søndag 19. april 2009 kl. 14.21
Med al respekt for alle fede fotos på Netfugl bærer dette for mit eget vedkommende prisen som det absolut mest utrolige!
Når man ved hvordan der skal kæmpes for at få set bare et glimt af en vild Tiger..... en oplevelse, der gang på gang sætter alle fugleoplevelser skatmat.
Indien er fuld af motiver, og det er rart at se, at andre også indtager dette eventyrlige og ekstreme land - rejselivets svar på Roskilde Festivallen - og beriger os med uforglemmelige fotos. en anden favoit er Paul Patricks Cullens Store Sorthovede Måge foran badende pilgrimme, og samme fotografs gode øje for motiver, hvor fuglen og kultur går hånd i hånd.


Morten Heegaard skriver søndag 19. april 2009 kl. 17.33
Cool foto, men mon ikke lokaliteten i virkeligheden er Ranthambore - et tigerreservat med gode chancer for stribemis? M


Wilhelm Lorenzen Fabricius skriver mandag 20. april 2009 kl. 15.14
Jeg tror Morten er inde på noget dér. Så sociale som gårdkatte, lige ved siden af et pænt stykke murværk. Hmmm. Lige meget, det dyr er det fe-de-ste. Om den så spinder og æder Whiskas.
mvh
Wilhelm


Klaus Malling Olsen skriver mandag 20. april 2009 kl. 19.15
Det er korrekt, at navnet er Ranthambore. Det er et skovreservat, der ofte byder på observationer af "rigtige" Tigre. Jeg går da ud fra, at der er tale om sådanne, selvom hele 3 sammen unægteligt ikke er dagligdags kost.
Vilde eller ej - Ranthambore er kendt for sine Tigre, omend bedre og hyppigere observationer p.t. gøres ved Corbett, hvor fuglelivet i øvrigt er ganske overvældende, samt ved de i forhold til Delhi mere afsides beliggende reservater Kanha og Bandharghar.


Christian Andersen Jensen skriver mandag 8. juni 2009 kl. 23.47
De tre stribede katte er en hun med sine to store unger. De som kender Ranthambore eller skal der til skal ønske sig rute nr. 3 som går forbi en sø med denne ruin, hvor disse tre stribede katte yndede at sole sig. De som tror at en stribet kat er en gårdkat kan jo prøve at klø den man kan jo altid lade sig reinkarnere som en seværdig fugl.Nye kommentarer til dette billede er ikke muligt.Bemærk: at alle billeder har copyright og må ikke anvendes uden accept fra den respektive fotograf.til toppen copyright © 2002-2005 Netfugl.dk - Danmark
kontakt os: netfugl@netfugl.dk - om os: webmasters - genereret på 0.032 sek.
til toppen