Startside I samarbejde med DOF
Home
DK obs.
VP obs.
Nyheder 
DK listen
Forum
Galleriet
 Artslister 


Nordjyllands Fugle 2011

Rørvig Fuglestation - hent rapporten for 2011 her

Nyheder

Program 2019 - Årets arrangementer fra DOF’s feltudvalg

Artiklen er tilføjet af JSH onsdag 6. marts 2019 kl. 08.35. Læst 1356 gange
Af Anders Wiig Nielsen
Som sædvanligt kan man stole på, at FeltUD i god tid melder ud, hvor vi holder årets træf. Vi har holdt os til tidligere års solide standard og byder i år på 3 træf på 3 forskellige, men meget spændende tidspunkter.


OVERSHOOTER, 31. MAJ TIL 2. JUNI
Årets første træf går løs i Lolland-Falster-området med Gedser som base. Overshooter er kendt fra tidligere år, hvor området har produceret biæder, markpiber og mange andre sjældne forekomster. I år har vi rykket Overshooter til månedsskiftet maj/juni, som ofte har produceret mere spektakulære arter. Se områdets lokaliteter på GoogleMaps.


TANGE-TRÆF, 2.-4. AUGUST
For fjerde år i træk gentager vi træffet i det nordjyske. Tidspunktet er godt for en række sjældne vadefugle, men der mangler stadig at blive uddelt en pris for den sjældneste fugl på trækket. Tidligere år har træffet passet havfugletur om søndagen, som har været træffets højdepunkt. Lad os se, hvordan det udspiller sig i år. Basen vil igen være Agger Tange Feriecenter i hjertet af området.


FELTTRÆF, 12.-18. OKTOBER
Efter de seneste års forekomster af fede fugle i vadehavsområdet, vender vi igen blikket mod området. Basen vil ligesom de tidligere år være Blåvand og Blåvand Fuglestation vil danne rammen for socialt arrangementer. Felttræf-området vil dog strække sig hele vejen til landegrænsen mod syd. Se felttræfområdet og lokaliteter på GoogleMaps.


Der arbejdes desuden med at arrangere et fagligt tungt foredrag i vinterperioden, ligesom der den 1. januar igen i 2020 vil være nytårs birdrace.

DOF’s feltudvalg vil i god tid inden arrangementerne præsentere program og andre detaljer.
Hold øje på de relevante medier, FeltUDs facebookgruppe, netfugl og Pandion.

Vi ses i felten!

DOF’s feltudvalg

Kommentarer:

Der er ingen kommentarer foreløbig!


Nye kommentarer til denne nyhed er ikke muligt.
til toppen copyright © 2002-2005 Netfugl.dk - Danmark
kontakt os: netfugl@netfugl.dk - om os: webmasters - genereret på 0.056 sek.
til toppen