Startside   I samarbejde med DOF
Home
DK obs.
VP obs.
Nyheder 
DK listen
Forum
Galleriet
Artslister
Netfugl v. 2.0


Nordjyllands Fugle 2011

Rørvig Fuglestation - hent rapporten for 2011 her

Nyheder

Felttræf 2012 og operation ”helt ude i skoven” i bakspejlet

Artiklen er tilføjet af MBH søndag 8. april 2012 kl. 21.49. Læst 1847 gange
Af FeltUd
Felttræf 2012 og operation ”helt ude i skoven” i bakspejlet

Deltagermæssigt jævnt med ca. 11 tilmeldte og et par ekstra, der valgte at lægge vejen forbi uden at tilmelde sig. Fuglemæssigt blev det som forventet til fyrremejser, lille flagspætte, grønspætte og sortspætte.

Der blev under operationen ikke fundet nye ugler eller spætter udenfor i forvejen kendte lokaliteter, hvilket var lidt skuffende. Mellemflagspætten glimrede trods grundig eftersøgning i skovene ved grænsen med sit fravær. Måske vi i stedet skulle satse på en enkelt strejfende fugl i den næste tid?


Sæt allerede nu kryds i kalenderen til felttræffet i uge 42. I år vender træffet igen tilbage til vadehavsområdet efter Bornholm i 2011. Efter feltudvalget vurdering er det simpelthen det bedste område til felttræf, både med hensyn til sjældenheder og alsidig fuglekigning i al slags vejr, hvilket blev bevist sidste år. Felttræfsområdet bliver, som tidligere år, vest for hovedvej 11, fra Blåvand/Vejers til grænsen. Der vil blive fælleslusk på Mandø og Rømø, gættequiz og foredrag og tip13 igen i går. Nærmere program og tilmelding følger her på netfugl.


Mange hilsner


FeltUd

Kommentarer:

Der er ingen kommentarer foreløbig!


Nye kommentarer til denne nyhed er ikke muligt.
til toppen copyright © 2002-2005 Netfugl.dk - Danmark
kontakt os: netfugl@netfugl.dk - om os: webmasters - genereret på 0.039 sek.
til toppen