Startside I samarbejde med DOF
Home
DK obs.
VP obs.
Nyheder 
DK listen
Forum
Galleriet
 Artslister 

Netfugl.dk Forum

Netfugl.dk Forum -> Dansk Ornitologisk Forening (DOF) -> Årsmøde for caretakere og punkttællere ved Nymindegab.

Forfatter Indlæg
Martin Strømkjær
postet: 24. februar 2012 kl. 22:02  emne: Årsmøde for caretakere og punkttællere ved Nymindegab. 
Weekenden den 24 og 25 marts er der årsmøde for caretakere og punkttællere m.fl ved Nymindegab og undertegnede deltager. Det jeg søger er samkørsel fra Fyn til Nymindegab. Mødet starter 09.00 men jeg kunne da godt tænke mig at ankomme før for at obse i Skern enge. Mødet slutter 13.15 søndag og her kunne jeg også godt tænke mig et par timers obs i nærområdet. Disse er dog ikke krav for samkørsel:-)
Jeg er selv bosiddende på Nordfyn og har plads til yderligere 3 i en ældre beskidt bil:-)Naturligvis er jeg også interesseret i at hægte mig på en anden bil....
MVH Martin
Tip moderator
Martin Strømkjær
postet: 16. marts 2012 kl. 19:04  emne: Re: Årsmøde for caretakere og punkttællere ved Nymindegab. 
Alt optaget....
Tip moderator
Martin Strømkjær
postet: 7. april 2012 kl. 10:57  emne: Re: Årsmøde for caretakere og punkttællere ved Nymindegab. 
Helt afslutningsmæssigt vil jeg lige knytte et par kommentarer til kursuset. For det første mange tak til især Thomas Vikstrøm for et veltilrettelagt og vellykket kursus.
En af de første talere var Egon Østergaard der fortalte om vigtigheden af vores, de frivilliges, arbejde- alt skulderklap er altid godt:-) Bl.a. kunne han nævne, at DOF er den organisation i DK der har den største skare af frivillige, og at disse udfører et stort og vigtigt arbejde. På grund af dette har DOF faktisk en stor stemme politisk set- og det er da noget vi kan være stolte af. Han slutede af med en lille video, omhandlende et Perleugle projekt. Helt i tråd med dette, valgte en Perleugle at tage opstilling ikke langt fra kursusstedet, og vi var da en del kursister der tog på uglelyt om aftenen, i behørig afstand naturligvis, men ikke desto mindre vellykket og fuldstændig fantastisk at høre denne lille ugle naturél:-)
Dagen bød også på lidt praktiske øvelser: skræmmende hvor svært det er, at bedømme afstande, selv ned på bare 20-30 m. Der er nogle af os der skal øve os herhjemme....
Jeg vil ikke undlade at nævne Lars´s og Kim´s beretning fra Malta: fuldstændigt urimmeligt og uacceptabel er situationen stadigt efter mange års arbejde:-( De frygtlige fuglefælder er dog skaffet af vejen. For 600,- tur/retur og et par tusinde til opholdet kan, man være tilstede og rapportere om tilstanden, og derigennem være med til at "oplære" befolkningen og nemmere bliver det, at få en politisk dialog igang. Det er i hvertfald et sommerferiebud jeg har smidt på bordet derhjemme....
Og så er det altid beriggende, at høre om de andres deltageres nærområde og deres arrangement heri. Naturen og faunaen har det godt i det danske land, og betryggende er det at vide, at ved uret mod denne fauna, er der kompetente folk der kæmper for de små:-)
Med dejlige bløde og varme senge samt især en overdådig aftensmad og naturskønne omgivelser, var det for mig en helt fantastisk oplevelse, som jeg håber jeg kan deltage i igen næste år, og håber at mindst lige så mange igen vil støtte op om dette fantastiske kursus.
MVH Martin
Tip moderator


Post et indlæg til tråden
Denne tråd er lukket for yderligere indlæg!til toppen copyright © 2002-2005 Netfugl.dk - Danmark
kontakt os: netfugl@netfugl.dk - om os: webmasters - genereret på 0.132 sek.
til toppen